Groepen

De Oude Pastorie ligt aan de poort naar het Heuvelland, waardoor u profiteert van de ideale combinatie van een gezellige bijeenkomst in een prachtige bosrijke omgeving.

Voor elke

Gelegenheid

Heeft u iets te vieren met de mensen om wie u geeft? Of gaat u een leuk weerzien organiseren? Verjaardag, bruiloft, of een leuke familiedag? Dan verwelkomen wij u graag bij de Oude Pastorie. Wij zijn de perfecte locatie met een uitstekende service.

Combineren met

Activiteiten

Arrangementen kunnen bij ons prima gecombineerd worden met een sportieve activiteit in de natuur of een culturele activiteit.

Onze

Arrangementen

U kunt kiezen voor het gemak van onze standaard buffetten, eventueel aangevuld met extra wensen. Elke bijeenkomst kunnen we op maat voor u organiseren.

Alle opties zijn (buiten de vermelde dranken) exclusief drank.

Onze

Voordelen

icoon_guest_house
Geschikt voor gezelschappen tot 80 personen

Geschikt voor groepen van 8 tot 30 gasten, met ruime keuze uit zaalopstellingen. Voor grotere groepen stellen wij de gehele bovenverdieping ter beschikking.

icoon_giftbox
All-in pakketten zodat u vooraf weet waar u aan toe bent

Gratis onbeperkt WIFI voor al onze gasten. Tevens is er een ruime, gratis parkeerplek ter beschikking voor onze gasten.

icoon_locatie
De perfecte locatie voor alle bijeenkomsten

De Oude Pastorie is centraal gelegen in de westelijke mijnstreek en tevens gelegen aan het prachtige vrouwenbos met mooie wandelroutes.

Contact

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor het organiseren van een bijeenkomst? Of heeft u nog bepaalde vragen? Stel hier uw vraag of neem telefonisch contact op! Mails worden 1x per 24 uur beantwoord.